Kouluratsastus

(c) Kristiina Uutela

Äimärautiolla toimivat tällä hetkellä seuraavat kouluvalmennukset:

Kikko Kalliokosken valmennus (OR:n järjestämä)

Kikko Kalliokoski on kotoisin Turusta ja asuu nykyisin Helsingissä. Kikko on aloittanut ratsastuksen viisivuotiaana. Aluksi lajina oli esteratsastus. Myöhemmin laji vaihtui kouluratsastukseen, koska käytössä ollut kouluhevonen ” ei todellakaan osannut hypätä, vaikka kuinka yritin”. Samalla hevosella Kikko osallistui Pohjoismaiden mestaruuksiin vuonna 1986. Sen jälkeen hän oli juniorien ja nuorten joukkueessa vuoteen 1990. Helsinkiin Kikko muutti päästäkseen Kyra Kyrklundin talliin ja valmennukseen.

Nykyisin Kikko toimii valmentajana ja Suomen Ratsastajainliiton kouluratsastuksen lajivalmentajana.

Lisätietoja valmennusvastaava Annukka Raukovaara

****************************************

Hanne-Mari Kiutun valmennus

Minttu Pulliaisen valmennus