Liity jäseneksi!

Kun haluat liittyä Oulun Ratsastajien jäseneksi, ilmoita sähköpostilla nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja syntymäaikasi (pvä,kk,vuosi) osoitteeseen:

tiina.matkala@gmail.com

Jos joku perheestäsi on jo aiemmin liittynyt seuran varsinaiseksi jäseneksi, ilmoita kyseisen jäsenen nimi. Myös, jos olet jo aiemmin ollut OR:n tai jonkin muun ratsastusseuran jäsen, ilmoita sportti-id-numerosi (löytyy muovisen jäsenkortin takapuolelta 8nro ).

Jäseneksi ilmoittauduttuasi saat noin kahden viikon sisällä kotiisi jäsenmaksulomakkeen. Maksun maksamalla liityt seuran jäseneksi ja jäsenedut aktivoituvat.

Jäsenmaksu sisältää Suomen ratsastajainliiton tarjoamat edut:

Hipposlehden, urheiluvakuutuksen, oikeuden suorittaa ratsastus- ja hevostaitomerkkejä, oikeus toimihenkilö- ja kilpailulisensseihin sekä erilaisia yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja.

Lisää eduista: http://www.ratsastus.fi/asp/system/empty.asp?P=78&VID=default&SID=771617968196023&S=0&C=23141

Oulun ratsastajat ry:n jäsenetuja:

1. Alennus -10 % Äimäraution ratsastuskeskuksen ratsastustuntihinnasta.

2. Alennus OR:n ratsastusalueiden (maneesi ja/tai kenttä) käyttömaksusta
    - jäsenhinta 50e/kk, muille 100e/kk

3. Seuran este- ja kouluratakaluston käyttöoikeus

4. Seuraa edustavilla halvemmat lähtömaksut OR:n järjestämissä seuratason ratsastuskilpailuissa

5. Osallistumisoikeus OR:n seuratoimintaan, mm. hoitajakurssit, juniorivalmennukset ym.

Yhdessä tekeminen on hauskaa!

Jäsenhinnat 2017

juniori* 52 e

seniori 67 e

perhejäsen**:

juniori 25 e

seniori 31 e

*junioreita ovat alle 18-vuotiaat

**Perhejäsenellä (asuu samassa taloudessa ns. täysjäsenen kanssa) on myös yllä mainitut jäsenedut lukuun ottamatta Hippos-lehteä sekä oikeutta saada kansallinen kilpailulupa ja toimihenkilöoikeudet

LIITY OULUN RATSASTAJIEN SÄHKÖPOSTILISTALLE!

Saat tietoa mm. tulevista tapahtumista.

Listalle voit liittyä lähettämällä viestin osoitteeseen oulun.ratsastajat.ry@gmail.com