Liity jäseneksi!

Kun haluat liittyä Oulun Ratsastajien jäseneksi, täytä lomakkeeseen nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja syntymäaikasi (pvä,kk,vuosi).

Jos joku perheestäsi on jo aiemmin liittynyt seuran varsinaiseksi jäseneksi, ilmoita kyseisen jäsenen nimi. Myös, jos olet jo aiemmin ollut OR:n tai jonkin muun ratsastusseuran jäsen, ilmoita sportti-id-numerosi (löytyy muovisen jäsenkortin takapuolelta 8nro ).

Jäseneksi ilmoittauduttuasi saat noin kahden viikon sisällä kotiisi jäsenmaksulomakkeen. Maksun maksamalla liityt seuran jäseneksi ja jäsenedut aktivoituvat.

Jäsenmaksu sisältää Suomen ratsastajainliiton tarjoamat edut:

Hipposlehden, urheiluvakuutuksen, oikeuden suorittaa ratsastus- ja hevostaitomerkkejä, oikeus toimihenkilö- ja kilpailulisensseihin sekä erilaisia yhteistyökumppaneiden tarjoamia etuja.

Lisää eduista: https://www.ratsastus.fi/liity-seuraan/jasenedut/

Oulun ratsastajat ry:n jäsenetuja:

1. Alennus -10 % Äimäraution ratsastuskeskuksen ratsastustuntihinnasta.

2. Alennus OR:n ratsastusalueiden (maneesi ja/tai kenttä) käyttömaksusta
    - jäsenhinta 55e/kk, muille 110e/kk

3. Seuran este- ja kouluratakaluston käyttöoikeus

4. Seuraa edustavilla halvemmat lähtömaksut OR:n järjestämissä seuratason ratsastuskilpailuissa

5. Osallistumisoikeus OR:n seuratoimintaan, mm. hoitajakurssit, juniorivalmennukset ym.

Yhdessä tekeminen on hauskaa!

Jäsenhinnat 2018

juniori* 52 e

seniori 67 e

perhejäsen**:

juniori 25 e

seniori 31 e

*junioreita ovat alle 18-vuotiaat

**Perhejäsenellä (asuu samassa taloudessa ns. täysjäsenen kanssa) on myös yllä mainitut jäsenedut lukuun ottamatta Hippos-lehteä sekä oikeutta saada kansallinen kilpailulupa ja toimihenkilöoikeudet

LIITY OULUN RATSASTAJIEN SÄHKÖPOSTILISTALLE!

Saat tietoa mm. tulevista tapahtumista.

Listalle voit liittyä lähettämällä viestin osoitteeseen oulun.ratsastajat.ry@gmail.com

Liity seuran jäseneksi!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.