Esteratsastus

ESTERATSASTUS

Äimärautiolla ja jäsentalleilla pyörivät tällä hetkellä seuraavat valmennukset:

PETRAN VALMENNUKSET

Petra Aittola on Kemistä kotoisin oleva valmentaja. Petra on kilpaillut Suomessa vuoteen 1994 saakka, jonka jälkeen hän on työskennellyt hevosten parissa ulkomailla mm. ratsuttajana Saksassa, Meksikossa ja Ruotsissa. Koulutukseltaan Petra on hippologi (tallipäällikkö/nuorten hevosten kouluttaja) ja hänellä on ruotsalainen valmentajatutkinto, jota on parhaillaan suorittamassa seuraavaan asteeseen B-valmentajaksi. Lisäksi hänellä on pedagogiikan ja urheilupsykologian opintoja yliopistossa. Tällä hetkellä Petra työskentelee omassa yrityksessään hevosten koulutuksen ja kilpailun, myynnin sekä valmennustoiminnan parissa.

Petran valmennukset ovat pitkälti perusasioiden kanssa työskentelyä, eli valmennuksessa painotetaan hyvää sileän ratsastusta sekä hevosten kuuliaisuutta. Ratsastajan istunta ja avut ovat myös tarkan silmän alla. Valmennukset soveltuvat kaikille esteratsastuksesta kiinnostuneille jotka haluavat oppia uutta ja kehittyä, riippumatta tasosta.

Petran valmennuksista vastaa Mari ”Ylläri” Yliniemi, p. 040 540 3044,mari.yliniemi@hotmail.com.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *******************************************

PIA LIDSTRÖM ALUE-ESTEVALMENNUKSET

valmennusvastaava: Estevalmennusvastaava:Petra Kopsala 044 301 6428 petra.huu (at) suomi24.fi

*************************************************************

JUNNUVALMENNUS

OR:n tukemaa valmennusta alle 18-vuotiaille seuran jäsenille omalla tai vuokrahevosella.

***************************************************************************

TANJA HYNYSEN VALMENNUS

Tuomikosken ratsutalli tarjoaa este-/maastoestevalmennusta omilla hevosilla. SRL:n I-tason valmentaja Tanja Hynynen, p. 050 381 8155.

***************************************************************************

TIINAN VALMENNUKSET

Tiina Poralin tunnit lauantaisin vakioporukalle.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * ***********************************************

Kaikissa esteratsastukseen liittyvissä asioissa sinua auttavat lajivastaavat

Mari Yliniemi, p. 0405403044 mari.yliniemi@hotmail.com

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *