Kenttäratsastus

KENTTÄRATSASTUS

ALUEVALMENNUS

Aluekenttävalmennus on tarkoitettu niille ratsukoille, jotka haluavat tavoitteellisesti kisata ja kehittyä kenttäratsastuksen saralla. Yhteisenä ja laajempana tavoitteena on nostaa Pohjois-Suomen tietotaitoa kenttäratsastuksesta ja kehittää toimintaa aina ruohonjuuritasolta saakka. Sekä totta kai saada yhä useampi pohjoisen ratsukko nousemaan vaativammalle tasolle.

Pohjois-Suomen aluevalmentajana on Salla Aario. Katsastusvalmennus pidetään loppuvuodesta, jossa valitaan seuraavan vuoden aluerinki ja varasijat. Aluevalmennuksia pidetään vuodesta riippuen noin 6 - 8. Talvikaudella treenataan maneesissa ja kevään tullen siirrytään aina enemmän maastotreenien kaltaisiin harjoituksiin.

Toukokuu-syyskuu ratsastetaan maastossa treenipaikkoja vaihdellen. Valmennuksen hinta riippuu alueringin koosta ym. Ringin ulkopuolisilla on myös mahdollisuus päästä kokeilemaan kenttäratsastusta, jos vapaita paikkoja on tarjolla – kylläkin hieman kalliimmalla taksalla.

Valmennuksia voi ilman muuta tulla seuraamaan niin maneesiin kuin maastoonkin.

Valmentautumisesta kenttäratsastuksessa saa lisätietoja Susanne Orelma-Törmäseltä, p. 0405743146 jkt@vuoratrukit.fi

*****************************************************************************

TANJA HYNYSEN VALMENNUS

Tuomikosken ratsutalli tarjoaa este-/maastoestevalmennusta omilla hevosilla. SRL:n I-tason valmentaja Tanja Hynynen, p. 050 381 8155.