Valmennusten järjestäminen

Valmennusten järjestäminen Äimärautiolla vaatii yleisen sujuvuuden ja päällekkäisyyksien välttämisen kannalta ÄIMÄRAUTIOLLA HEVOSTANSA PITÄVÄN VASTUUHENKILÖN.

VASTUUHENKILÖN TEHTÄVÄT:
* Tarkistaa välittömästi valmennusajankohdan ollessa tiedossa OR nettisivuilta, onko ko. ajankohtana jo jotain muuta HALLISSA.
JOS ON > Neuvottelee aikatauluista toisen valmennusvastaavan kanssa, tarkistaa OR:n johtokunnalta onko mahdollisuus klinikan halliin ja jos on, VARAA SEN
JOS EI OLE NETTISIVUILLA VARAUSTA  > Tekee varauksen

* Jos aikataulu ei vielä tiedossa, laittaa ko. päivän kohdalle merkinnän "Valkku Valmentajan valmennus, ajat myöhemmin". Huomiotava myös muut hallin käyttäjät; hallia EI voi varata koko päiväksi!

Erityiskysymyksenä, jos esteryhmiä jostain syystä ratsastettu keskuksen puolella ja toinen valmentaja olisi jatkamassa samoilla esteillä. KYSYKÄÄ AINA LUPA KESKUKSEN PUOLELTA ns "puolien vaihtoon".

* HUOM! JOS KYSEESSÄ KENTTÄ-/ESTEVALMENNUS  > huolehtii valkoiset aidat yksityis- ja rats.koulun väliin.

* Huolehtii Ei-OR:jia edustavilta ratsastajilta 10 eur / kerta (siis jos valmennus 2 pvää niin 2 x 10 eur) alueidenkäyttömaksun. Joko jakaa tilinumeron ja maksuohjeet (on seuran sivuilla) ja ilmottaa maksettavista kertamaksuista jonna.koukkari(at)hotmail.com . Tai kerää rahat käteen ja tilittää seuran tilille. TÄMÄ KOSKEE KAIKKIA VALMENNUKSIA!!!!!

* Huolehtii itselleen yläklubin avaimet Mari Yliniemeltä, jotta Valkku Valmentaja pääsee vessaan, syömään, lämmittelemään. Palauttaa avaimet välittömästi Marille, kun valmennus ohitse.

* Esteet kerätään valmennuksen jälkeen pois. Kisapuomit välivarastoon. Kontin esteitä ei saa missään nimessä ottaa käyttöön, vaikka kontti jostain ihmeen syystä olisi auki. Kouluvalmennuksissa käytetään harjoitusaitoja, kisa-aitoja EI SAA käyttää.

* Lannankeräys valmennusten aikaan kuuluu kaikille!! Varsinkin estevalmennusten aikaan radalla on porukkaa puomien nostossa, he KERÄÄVÄT HEVOSTEN JÄTÖKSET SAMALLA!