Valmennusten järjestäminen

Valmennusten järjestäminen Äimärautiolla vaatii yleisen sujuvuuden ja päällekkäisyyksien välttämisen kannalta ÄIMÄRAUTIOLLA HEVOSTANSA PITÄVÄN VASTUUHENKILÖN.

VASTUUHENKILÖN TEHTÄVÄT:
1. Tarkistaa välittömästi valmennusajankohdan ollessa tiedossa OR nettisivuilta, onko ko. ajankohtana jo jotain muuta HALLISSA.
JOS ON > Neuvottelee aikatauluista toisen valmennusvastaavan kanssa, tarkistaa OR:n johtokunnalta onko mahdollisuus klinikan halliin ja jos on, VARAA SEN
JOS EI OLE NETTISIVUILLA VARAUSTA > Laittaa Aijalle, Jonnalle tai Tiinalle sähköpostia ja pyytää lisäämään valmennuksen seuran sivuille.

2. Varaa maneesikirjaan ajan. Jos aikataulu ei vielä tiedossa, laittaa ko. päivän kohdalle merkinnän "Valkku Valmentajan valmennus, ajat myöhemmin". Huomiotava myös muut hallin käyttäjät; hallia EI voi varata koko päiväksi!

3. Valmennuksen aikataulujen selvittyä laittaa ryhmät ja aikataulut Aijalle, Jonnalle tai Tiinalle. Laitetaan nettiin, mahdollisuus tulla seuraamaan kiinnostavia valmennuksia!

Erityiskysymyksenä, jos esteryhmiä jostain syystä ratsastettu keskuksen puolella ja toinen valmentaja olisi jatkamassa samoilla esteillä. KYSYKÄÄ AINA LUPA KESKUKSEN PUOLELTA ns "puolien vaihtoon".

4. HUOM! JOS KYSEESSÄ KENTTÄ-/ESTEVALMENNUS. Huolehtii punaiset aidat yksityis- ja rats.koulun väliin.

5. Huolehtii Ei-OR:jia edustavilta ratsastajilta 10 eur / kerta (siis jos valmennus 2 pvää niin 2 x 10 eur) alueidenkäyttömaksun. Joko jakaa tilinumeron ja maksuohjeet (on seuran sivuilla) ja ilmottaa maksettavista kertamaksuista jonna.koukkari(at)hotmail.com . Tai kerää rahat käteen ja tilittää seuran tilille. TÄMÄ KOSKEE KAIKKIA VALMENNUKSIA!!!!!

6. Huolehtii itselleen yläklubin avaimet Mari Yliniemeltä, jotta Valkku Valmentaja pääsee vessaan, syömään, lämmittelemään. Palauttaa avaimet välittömästi Marille, kun valmennus ohitse.

7. Esteet kerätään valmennuksen jälkeen pois. Kisapuomit välivarastoon. Kontin esteitä ei saa missään nimessä ottaa käyttöön, vaikka kontti jostain ihmeen syystä olisi auki. Kouluvalmennuksissa käytetään harjoitusaitoja, kisa-aitoja EI SAA käyttää.

8. Lannankeräys valmennusten aikaan kuuluu kaikille!! Varsinkin estevalmennusten aikaan radalla on porukkaa puomien nostossa, he KERÄÄVÄT HEVOSTEN JÄTÖKSET SAMALLA!