Kilpailut

OR koulukansalliset 2013

Oulun Ratsastajat järjestää seura-, alue- ja kansallisia kilpailuja sekä koulu- että esteratsastuksessa. Kilpailut järjestetään Äimäraution ratsastusurheilukeskuksessa.

Alue- ja kansallisten kilpailujen kilpailukalenteri löytyy SRL:n kilpailupalvelusta KIPAsta, josta löytyvät kilpailut lajeittain ja tasoryhmittäin. Ohjeet KIPAn käyttöön SRLn nettisivuilta.

Seura- ja harjoituskilpailuista (1-taso) tiedotetaan OR:n nettisivuilla.

Talven ja kevään aikana kilpaillaan jälleen myös seurakilpailuista koostuvassa OR-cupissa. Lue säännöt oheiselta sivulta. Osakilpailuja ovat kaikki seura- ja harjoituskilpailut.

Kilpailujen järjestäminen vaatii aina paljon talkoovoimia ja iloista mieltä, joten otamme innolla vastaan uusia aktiivisia ihmisiä mukaan kilpailujen järjestelytoimikuntiin!